Schminken

Tijdens een familiefeest, bedrijfsfeest of elke andere gelegenheid, kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden. Maar vergeet ook de volwassenen niet. Je maakt je outfit compleet met een unieke facepaint of een betoverend eye-design.

Familiefeest, partijen e.d.

Prijzen voor familiefeesten, partijen e.d. zijn op aanvraag. Je kunt ons mailen of bellen voor meer informatie.

Kinderfeestje 'workshop schminken'

Tijdens dit creatieve ± 2 uur durende feestje leren de kinderen op een speelse manier omgaan met schmink. Nadat een ontwerp op papier is gemaakt, schmink je je vriendje of vriendinnetje. De prijs is € 9,- /kind. Wil je ook nog een gave glittertattoo, dan kost dat € 2,50 /kind extra.

 

Kinderfeestje ‘geschminkt’

Één van ons komt naar je feestje toe, om jou en je vriendjes en vriendinnetjes te schminken. De prijs voor 6 kinderen is €45,- en elk kind extra kost € 3,50. Maximaal 10 kinderen.

 

Bedrijfsfeesten

Graag komen wij op uw bedrijfsfeest schminken. Denk b.v. aan een personeelsfeest, sinterklaas- of kerstfeest, jubilea enz. Wij voegen fraai en franje toe. Voor info en prijzen, neem via mail of telefonisch contact met ons op.


Prijzen zijn inclusief materiaal en reiskosten tot max 10 km. Extra kilometers kosten € 0,45 per km. Op zon- en feestdagen rekenen we 25% extra.


Reserveer telefonisch of via de mail

 

seperator
Schminken1

Vlinder

Profiel

Eye design